Nike

Nike MAGISTA ONDA IC

Pánská sálová obuv

(2143032749)

Kód: 2143032749

nehodnoceno 0x

Popis

Nike MAGISTA ONDA IC

Sálovky Nike MAGISTA ONDA IC jsou určeny pro kreativního hráče. Má měkký plastický svršek, který umožňuje skvělé zpracování míče a poskytuje pohodlnou ochranu. Gumová podrážka vám pomáhá v hbitém pohybu přes soupeře.
  • svršek ze syntetické kůže zajišťuje snadný kontakt s míčem a jeho přesnou kontrolu
  • EVA stélka pro další odpružení a pohodlí
  • celoplošná plastičnost zlepšuje zpracování míče

Specifikace

Kód produktu 2143032749
Kód dodavatele 2143032749
Svršek syntetika
Mezipodešev EVA
Podešev IN - optimální záběr a zrychlení v hale
Technologie IC - sálovky, EVA
Kolekce Nike Magista

Použité technologie

IC - sálovky

Podešev sálové obuvi je vhodná na tvrdé dřevěné podlahy nebo umělý trávník. Vyrábí se z materiálů nezanechávajících šmouhy, jako je přírodní guma, odolná čistá guma a lisovaná guma. Má ...

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Kolekce

Nike Magista

Radikální nový model s názvem Magista je další z řady převratných inovací společnosti Nike v oblasti obuvi určené pro sportovní výkony. Přináší zcela nový přístup k tomu, jak by měly kopačky vypadat a jaký pocit ze hry by měly přinášet.

Tento nový model je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil chodidlu, nabídl větší cit a vyšší trakci. Je ideální pro kreativního hráče, pro tvůrce hry. Společnost Nike svou technologii Flyknit speciálně upravila tak, aby bylo možné ji použít i u kopaček. Díky této technologii budou mít hráči lepší cit pro míč a dokonalou kontrolu při vedení míče.

Hodnocení

0

0 Hodnocení