Nike

Nike LEBRON XXI GS

Dětská basketbalová obuv

(181440)

Kód: 181440

nehodnoceno 0x

Popis

Nike LEBRON XXI GS

Naposledy se LeBron předvedl v botách tak výjimečného stylu, v jakém to dokáže jenom král palubovky. Přídavek je ještě lepší. Díky jednotce Air Zoom a měkkému tlumení vám model LEBRON XXI GS poskytuje flexibilitu a výkon bez přebytečné zátěže, která by vás zpomalovala. Je ideální pro nájezdy na koš, rychlé brejky a běhání po hřišti. Pomůžou vám zůstat ve vrcholné formě až do závěrečné sirény. Připravte se na hru!

 

Jaký je rozdíl mezi touhle botou LeBron a verzí pro dospěláky? Výrobci se rozhodli pro větší flexibilitu v přední části boty na úkor jednotek Air, aby vytvořili botu, která dětem perfektně sedne a bude ideální pro zdokonalování hry. 

  • bota má vzhled mušle, protože LeBron svou dceru vždy chrání stejným způsobem, jako ústřice ukrývá perlu, aby dosáhla svého plného potenciálu. Barvy a grafické motivy modelu LeBrona XXI odkazují na tenhle výjimečný vztah.
  • pěna v mezipodešvi je měkká, hladká a posazená nízko u země, takže máte dobrý kontakt s palubovkou

Specifikace

Kód produktu 181440
Kód dodavatele FB7699-001
Svršek síťovina
Podešev guma
Barva Černá, Zelená

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 38.5 EU (5.5 UK / 24 CM)
Anonym
6.3.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Nike LEBRON XXI GS

Cena: 2 899 Kč