Nike

Nike ONE DRI-FIT

Dámské legíny

(127676)

Kód: 127676

nehodnoceno 0x

Popis

Nike ONE DRI-FIT

Dámské sedmiosminové legíny Nike ONE DRI-FIT jsou vyrobené z neprůsvitného materiálu s technologií Dri-FIT, která odvádí pot na povrch látky, kde se rychle odpaří, takže zůstanete v naprostém suchu po celou dobu tréninku. Do třech skrytých kapes ve středně vysokém pasu si uložíte ty nejnutnější drobnosti. Sedmiosminová délka vypadá skvěle a logo z napodobenin drahokamů legínám dodává luxusní vzhled.
  • technologie Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky
  • sedmiosminová délka
  • neprůsvitný materiál
  • bezešvé provedení
  • středně vysoký pas
  • logo z napodobenin drahokamů

Specifikace

Kód produktu 127676
Kód dodavatele 127676
Materiál 79 % polyester, 21 elastan (Spandex)
Kapsa vnitřní 3 v pase
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike One

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike One

 V kolekci Nike One najdete oblečení na sport i na volný čas. Je vyrobené z exkluzivních materiálů značky Nike a má stylové střihy, které si zamilujete.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení