Nike

Nike JR PHANTOM LUNA II ACAD FG/MG

Dětské kopačky

(181463)

Kód: 181463

nehodnoceno 0x

Popis

Nike JR PHANTOM LUNA II ACAD FG/MG

Je to gól! Ať už díky skvělé přihrávce na spoluhráče, po které jednoznačně zakončil, nebo po vašem fantastickém tahu na bránu. Teď utíkejte skórovat. Tyhle dětské kopačky Nike JR PHANTOM LUNA II ACAD FG/MG mají neklouzavou strukturu na místě nejčastějšího kontaktu s míčem. Díky tomu dokážete skvěle kontrolovat míč, když se chystáte vystřelit na bránu. Při jejich tvorbě bylo cílem jediné – ať padá co nejvíc gólů.

  • kopačky mají měkčí svršek
  • integrovaná textura pokrývá kopací oblast boty, táhne se od palcové strany kopačky, přes tkaničky až po malíkovou část a zlepšuje tak cit při kontaktu s míčem
  • použitá kombinace kuželových a tri-star kolíků pomáhá při změně pohybu do stran
  • asymetrické šněrování zvětšuje kopací plochu a zajišťuje větší flexibilitu ve střední části, aby kopačka dobře padla i hráčům s plochou nohou nebo vyšší klenbou

Specifikace

Kód produktu 181463
Kód dodavatele FJ2603-100
Svršek syntetika
Podešev FG/MG - optimální záběr na tvrdé přírodní a umělé trávě
Technologie asymetrické šněrování
Kolekce Nike Phantom
Barva Bílá, Černá, Zlatá

Použité technologie

asymetrické šněrování

Asymetrické šněrování zajišťuje dokonalý dotyk s míčem. Šněrování je posunuto do strany, čímž vzniká rozsáhlejší hladká plocha pro kontakt s míčem. 

Kolekce

Nike Phantom

PROBUĎTE V SOBĚ FANTOMA!

Staňte se mimozemskou bytostí díky kopačkám NIKE PHANTOM. Společnost Nike přichází na trh se zcela novou a neokoukanou kolekcí, která nemá obdoby. Propagonisté této kolekce jsou slavní hráči jako například Phillipe Coutinho, Kevin De Bruyne, Neymar a brazilská legenda Ronaldinho. Neváhejte už ani vteřinu a buďte součástí této kolekce!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 35 EU (2.5 UK / 22 CM)
Tomáš
7.5.2024
Velikost: 38.5 EU (5.5 UK / 24 CM)
Anonym
26.4.2024
Velikost: 33.5 EU (1.5 UK / 21 CM)
Vojtěch
17.4.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Vámi naposledy prohlížené produkty

Nike JR PHANTOM LUNA II ACAD FG/MG

Cena: 1 899 Kč