Nike

Nike JR PHANTOM LUNA II ACAD FG/MG

Dětské kopačky

(181463)

Kód: 181463

nehodnoceno 0x

Popis

Nike JR PHANTOM LUNA II ACAD FG/MG

Je to gól! Ať už díky skvělé přihrávce na spoluhráče, po které jednoznačně zakončil, nebo po vašem fantastickém tahu na bránu. Teď utíkejte skórovat. Tyhle dětské kopačky Nike JR PHANTOM LUNA II ACAD FG/MG mají neklouzavou strukturu na místě nejčastějšího kontaktu s míčem. Díky tomu dokážete skvěle kontrolovat míč, když se chystáte vystřelit na bránu. Při jejich tvorbě bylo cílem jediné – ať padá co nejvíc gólů.

  • kopačky mají měkčí svršek
  • integrovaná textura pokrývá kopací oblast boty, táhne se od palcové strany kopačky, přes tkaničky až po malíkovou část a zlepšuje tak cit při kontaktu s míčem
  • použitá kombinace kuželových a tri-star kolíků pomáhá při změně pohybu do stran
  • asymetrické šněrování zvětšuje kopací plochu a zajišťuje větší flexibilitu ve střední části, aby kopačka dobře padla i hráčům s plochou nohou nebo vyšší klenbou

Specifikace

Kód produktu 181463
Kód dodavatele FJ2603-100
Svršek syntetika
Podešev FG/MG - optimální záběr na tvrdé přírodní a umělé trávě
Technologie asymetrické šněrování
Kolekce Nike Phantom
Barva Bílá, Černá, Zlatá

Použité technologie

asymetrické šněrování

Asymetrické šněrování zajišťuje dokonalý dotyk s míčem. Šněrování je posunuto do strany, čímž vzniká rozsáhlejší hladká plocha pro kontakt s míčem. 

Kolekce

Nike Phantom

PROBUĎTE V SOBĚ FANTOMA!

Staňte se mimozemskou bytostí díky kopačkám NIKE PHANTOM. Společnost Nike přichází na trh se zcela novou a neokoukanou kolekcí, která nemá obdoby. Propagonisté této kolekce jsou slavní hráči jako například Phillipe Coutinho, Kevin De Bruyne, Neymar a brazilská legenda Ronaldinho. Neváhejte už ani vteřinu a buďte součástí této kolekce!

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 38.5 EU (5.5 UK / 24 CM)
Anonym
26.4.2024
Velikost: 33.5 EU (1.5 UK / 21 CM)
Vojtěch
17.4.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike JR PHANTOM LUNA II ACAD FG/MG

Cena: 1 899 Kč