Nike

Nike JR MERCURIAL SUPERFLY 9 PRO MERCURIAL DREAM SPEED

Dětské kopačky

(201813)

Kód: 201813

nehodnoceno 0x

Popis

Nike JR MERCURIAL SUPERFLY 9 PRO MERCURIAL DREAM SPEED

Vaše malá hvězda trénuje po škole, o přestávkách i o víkendech – stejně jako Cristiano Ronaldo za mlada. Teď můžou vložit všechnu tu dřinu do hry v dětských kopačkách Nike JR MERCURIAL SUPERFLY 9 PRO MERCURIAL DREAM SPEED. Výrazné červené a jemné oranžové odstíny odkazují na vášeň a přípravu, kterou děti vkládají do svého oblíbeného sportu. Tlumení Zoom Air pod patou je pohodlné a pruží po celou dobu zápasu. Navíc je tenhle model bez šněrování, takže do bot stačí jenom vklouznout.

  • pružné a citlivé tlumení Zoom Air dodá tvému odrazu rychlost i energii
  • vnitřní konstrukce regulující rychlost je vyrobená z tenkého, ale pevného materiálu, který nohu bezpečně drží na podrážce a nepřidává hmotnost
  • ultratenká svrchní vrstva NikeSkin zpřesňuje kontakt s míčem při manévrech ve vysoké rychlosti
  • kuželovité kolíky se postarají o skvělou trakci a rychlé starty

Specifikace

Kód produktu 201813
Kód dodavatele FJ0354-600
Materiál syntetika, síťovina
Mezipodešev Zoom Air
Podešev FG - maximální záběr a zrychlení na klasickém přírodním travnatém povrchu
Technologie NIKE ZOOM AIR, NikeSkin
Kolekce Nike Mercurial, Nike CR7
Barva Červená, Bílá

Použité technologie

NIKE ZOOM AIR

Nike Zoom Air představuje nízko profilové tlumení založené na podobném tlumícím systému jakým je Nike Air. Systém Zoom Air je však mnohem odolnější a stabilnější než jeho předchůdce Nike Air. Tlumící ...

NikeSkin

Pro vynikající kontakt s míčem a podporu s lehkým designem jednoho kusu.

Kolekce

Nike Mercurial

REVOLUCE V RYCHLOSTI!

Nový model s názvem MERCURIAL je další z řady převratných inovací společnosti Nike v oblasti obuvi určené pro sportovní výkony. Přináší zcela nový přístup k tomu, jak by měly kopačky vypadat a jaký pocit ze hry by měly přinášet.

Tento nový model je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil chodidlu, nabídl větší cit a maximální rychlost. Je ideální pro rychlonohé hráče v křídelních prostorech.

 

Ukázat všechny produkty

Nike CR7

Cristiano Ronaldo patří v současné době k nejdražším a nejlepším hráčům planety. Potvrzují to jeho několikanásobné tituly pro nejlepšího fotbalistu roku. Jeho mysl je nastavená na vítězství, vyniká výbušnou rychlostí a mimořádnou schopností střílet góly. Pokud i ty chceš jít ve stopách jednoho z nejlepších fotbalistů světa, nemůžeš si nechat uniknout tuto kolekci!

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Nike JR MERCURIAL SUPERFLY 9 PRO MERCURIAL DREAM SPEED

Cena: 3 299 Kč