Nike

Nike FREE TR ULTRA W

Dámská tréninková obuv

(2123014896)

Kód: 2123014896

nehodnoceno 0x

Popis

Nike FREE TR ULTRA W

Dámská tréninková obuv Nike FREE TR ULTRA W přináší lehkost a flexibilitu pro váš fitness trénink. Podešev FREE umožňuje přirozený došlap a zároveň podpoří stabilitu i v pohybech do stran.

  • syntetický svršek s prošíváním a prodyšným jazykem
  • konstrukce boty a její poutka umožňují rychlé nazutí
  • podpora střední části chodidla ve svrchní části zajistí správné obepnutí
  • vylepšená plocha podešve pro lepší stabilitu při dřepech a podobných cvičeních

Specifikace

Kód produktu 2123014896
Kód dodavatele 2123014896
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev vstřikovaná pěna
Podešev guma, Nike Free
Technologie NIKE FREE

Použité technologie

NIKE FREE

Sportovci stojí a padají se zdravím svých nohou. Z tohoto důvodu je dnes součástí mnoha tréninkových programů běhání naboso, které pomáhá zvyšovat sílu svalů v chodidle, kotníku a celé noze, ale ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla