Nike

Nike DRI-FIT TROPHY

Dívčí šortky

(166963)

Kód: 166963

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT TROPHY

Tyto dívčí šortky Nike DRI-FIT TROPHY vyhrávají u všech sportovců na plné čáře. Jsou lehké a prodyšné a mají přiléhavý elastický pas. Technologie Nike Dri-FIT dobře odvádí pot od kůže a udržuje v suchu po celou dobu nošení.

  • středně vysoký elastický pas
  • lehký a prodyšný materiál
  • technologie Nike Dri-FIT dobře odvádí pot od kůže

Specifikace

Kód produktu 166963
Kód dodavatele FB1092-015
Materiál 100 % polyester
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit
Barva Tmavě modrá, Bílá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: L
Sednou jak zadel na hrnec.
Jana
25.1.2024
Velikost: S
Mgr.Michaela
25.10.2023
Parádní dívčí kraťasy na sport, ALE NEMAJÍ ANI JEDNU KAPSU!!, natož kapsy... Chybný popis. Je tam uvnitř taková pidi síťka leda na tampón, to nelze nazývat kapsou. Jeli jsme pro kraťasy s kapsami (dle popisu), takže dost nepříjemné překvapení.
Tomáš
24.10.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike DRI-FIT TROPHY

Cena: 549 Kč