Nike

Nike DRI-FIT SWOOSH

Dívčí sportovní podprsenka

(193167)

Kód: 193167

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT SWOOSH

S přiléhavým designem zad je dívčí sportovní podprsenka Nike DRI-FIT SWOOSH víc než jen pohodlná – pot nemá šanci. Lehký materiál odvádí pot od těla, takže tělo zůstane v suchu, chladu a malé sportovkyně se tak mohou plně soustředit na sport. Široká, pohodlná ramínka poskytují oporu. Měkká a lehká tkanina pohodlně obepíná tělo a obvod pod prsy pevně přiléhavě padne. Klasická, sportovně střižená záda nebrání v pohybu a ploché, hladké švy pod oblečením ani nejsou cítit.
  • široká, pohodlná ramínka
  • dvě vrstvy materiálu
  • sportovně střižená záda
  • hladké švy

Specifikace

Kód produktu 193167
Kód dodavatele FJ7161-515
Materiál 82 % polyester, 18 % elastan
Podpora střední
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Swoosh
Barva Fialová

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Swoosh

Oblečení z kolekce Nike Swoosh zahrnuje volnočasové a sportovní kousky od triček po tepláky. Vyznačuje se legendárním logem značky Swoosh, které na něm v žádném případě nesmí chybět.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Nike DRI-FIT SWOOSH

Cena: 679 Kč