Nike

Nike DRI-FIT ACADEMY

Pánské tričko

(157190)

Kód: 157190

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT ACADEMY

Pánské tričko Nike DRI-FIT ACADEMY je něco víc než jenom základní kousek na sport. Hoďte ho na sebe a hurá na trénink pěkně v suchu a pohodlí. Technologie Nike Dri-FIT totiž odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří, a vy tak zůstanete v suchu. Tkaný materiál je na omak příjemně hebký. Horní část zadního síťovaného dílu zajišťuje ochlazování.
  • technologie Dri-Fit dobře odvádí pot od těla na povrch látky
  • příjemný materiál
  • žebrování vpředu a na krku
  • síťovaný zadní díl
  • krátké rukávy
  • kulatý výstřih
  • logo značky na hrudníku

Specifikace

Kód produktu 157190
Kód dodavatele DQ5053-011
Materiál 100 % polyester
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Academy
Barva Šedá, Černá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Academy

Hledáte to ideální oblečení na tréninky? Už nemusíte. Kolekce Nike Academy vám poskytne velkou škálu produktů od triček přes mikiny až po tepláky. Oblečení navíc výborně odvádí pot od kůže na povrch látky, takže budete v suchu a pohodlí i při tom nejnáročnějším cvičení.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Nike DRI-FIT ACADEMY

Cena: 799 Kč