Nike

Nike DRI-FIT ACADEMY 23

Pánské tričko s dlouhým rukávem

(157196)

Kód: 157196

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT ACADEMY 23

Pánské tričko s dlouhým rukávem Nike DRI-FIT ACADEMY 23 se zaručeně stane vaším nejoblíbenějším kouskem na trénink i na jiné aktivity. Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří, a vy tak zůstanete v suchu a pohodlí po celou dobu. Má i nenápadné otvory na palce, takže si můžete zahřát ruce. Rukávy drží na místě, takže při hře můžete přihrávat, kličkovat a střílet, aniž by vás něco brzdilo. Pletenina je měkká a příjemná na dotek a síťované boční díly jsou prodyšné a příjemně chladí.
  • technologie Dri-Fit dobře odvádí pot od kůže
  • dlouhé rukávy
  • stojáček
  • zip v čtvrtinové délce
  • prodyšné síťované díly
  • otvory na palce
  • měkká pletenina

Specifikace

Kód produktu 157196
Kód dodavatele DX4294-011
Materiál 100 % polyester
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Academy
Barva Černá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Academy

Hledáte to ideální oblečení na tréninky? Už nemusíte. Kolekce Nike Academy vám poskytne velkou škálu produktů od triček přes mikiny až po tepláky. Oblečení navíc výborně odvádí pot od kůže na povrch látky, takže budete v suchu a pohodlí i při tom nejnáročnějším cvičení.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Dagmar
28.9.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike DRI-FIT ACADEMY 23

Cena: 799 Kč