New Balance

New Balance WTMPOCA2

Dámská běžecká obuv

(156125)

Kód: 156125

nehodnoceno 0x

Popis

New Balance WTMPOCA2

New Balance WTMPOCA2 je model pro tréninky a závody určený pro běhání na tvrdých površích. Pěna Fresh Foam X použitá ve vnitřní podrážce zajišťuje adekvátní vstřebání otřesů, správné odvalení chodidla a také zpětné vracení energie, při zachování nízké hmotnosti. Díky tomu je každý krok bezpečný a dynamický. Svršek, který je vyroben z prodyšných materiálů s omezeným počtem plochých švů a vybaven plochým jazykem, způsobuje, že jsou boty ideálně přizpůsobeny chodidlu. Svršek je v přední části dodatečně vyztužen materiálem, který boty chrání proti prodření osobami, které mají sklon ke zvedání palců u nohou. Ve středové části jsou umístěny speciálně vyšité vzory, které budou pro chodidlo dodatečnou podporou. Opatek je zase vybaven stabilizujícím klipem a smyčkou pro usnadnění obouvání bot.

  • prodyšný svršek
  • tlumení Fresh Foam X
  • konstrukce eliminující počet švů

Specifikace

Kód produktu 156125
Kód dodavatele WTMPOCA2
Svršek textilie, syntetika
Mezipodešev Fresh Foam X
Podešev guma
Drop 6 mm
Povrch silniční
Použití univerzální
Míra tlumení střední
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Technologie FRESH FOAM
Barva Světle modrá, Šedá

Použité technologie

FRESH FOAM

Tlumení Fresh Foam je pojmenované podle speciální pěny, která je použita při výrobě. Tato pěna spojuje podrážku boty a svršek boty. Vyniká svými tlumícími vlastnostmi na zpevněném povrchu.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 37.5 EU (5 UK / 7 US / 24 CM)
csaba
15.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla