New Balance

New Balance U574MU2

Unisexová volnočasová obuv

(167093)

Kód: 167093

nehodnoceno 0x

Popis

New Balance U574MU2

Klasické boty New Balance U574MU2 v sobě spojují moderní styl se sportovním vzhledem, který vychází z modelu běžecké obuvi. Svršek těchto bot je vyroben z velmi kvalitního semiše, syntetických materiálů a vzdušné síťoviny. Vnitřní podrážka je vyrobena z měkké pěny EVA, díky čemuž zajišťuje správné odpružení. Zesílený opatek a tkaničky zajišťují stabilizaci chodidla a pohodlné používání. Na boku boty je vyšito logo New Balance. Technologie ENCAP je spojením odolného, stabilního okraje vyrobeného z polyuretanu a měkké, pružné vrstvy pěny EVA.
  • kombinovaný semišový svršek
  • mezipodešev ENCAP tlumí každý krok
  • sportovně elegantní design

Specifikace

Kód produktu 167093
Kód dodavatele U574MU2
Svršek kůže, syntetika
Mezipodešev ENCAP, EVA
Podešev guma
Technologie EVA, NB ENCAP
Kolekce New Balance 574
Barva Zelená, Bílá, Béžová

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

NB ENCAP

Jádro z měkkého materiálu EVA společně s tvrdším rámečkem z polyuretanu zajišťují velmi dobré tlumení, podporu a stabilitu.

Kolekce

New Balance 574

Legenda! Tenisky New Balance jsou samy o sobě ikonické, ale model New Balance 574 je tu už od roku 1988. Od té doby si stále zachovává, s malými obměnami, svůj klasický vzhled. A to z něj dělá legendu, která zaručuje, že nikdy nevyjde z módy.
Najdeš ho v nekonečném množství barevných kombinací, ale vždy se v něm bude tvoje noha cítit skvěle a pohodlně. Boty New Balance staví na svém klasickém vzhledu a model 574 je toho důkazem.
 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení

New Balance U574MU2

Cena: 2 699 Kč