New Balance

New Balance M520LA8

Pánská běžecká obuv

(180227)

Kód: 180227

nehodnoceno 0x

Popis

New Balance M520LA8

Pánské běžecké boty New Balance M520LA8 určené pro osoby s neutrálními a supinujícími chodidly pro běhání na tvrdých površích. Obuv je vyrobena z velmi kvalitních syntetických materiálů a síťoviny. Je to ideální volba pro ty, kdo hledají efektivitu, ale nikoliv na úkor pohodlí.
Při vývoji tohoto modelu výrobci vsadili především na pohodlí a podporu chodidla.
Měkká vnitřní podrážka zajišťuje velmi kvalitní odpružení, tvarovaný opatek zaručuje dodatečnou podporu a vnější gumová podrážka - neobvyklou odolnost.

  • tvarovaný opatek
  • pěna Fresh Foam vstřebává a pohlcuje energii, která vzniká při dopadu

Specifikace

Kód produktu 180227
Kód dodavatele M520LA8
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev Fresh Foam
Podešev guma
Drop 4 mm
Povrch silniční
Použití univerzální
Míra tlumení střední
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Technologie FRESH FOAM
Barva Černá, Stříbrná

Použité technologie

FRESH FOAM

Tlumení Fresh Foam je pojmenované podle speciální pěny, která je použita při výrobě. Tato pěna spojuje podrážku boty a svršek boty. Vyniká svými tlumícími vlastnostmi na zpevněném povrchu.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

New Balance M520LA8

Cena: 1 499 Kč