MONS ROYALE

MONS ROYALE SIGNATURE CREW

Unisex ponožky z merino vlny

(142097)

Kód: 142097

nehodnoceno 0x

Popis

MONS ROYALE SIGNATURE CREW

Vydrží bez zápachu, ať budete dělat cokoli - skate, bike, skákání přes švihadlo. Žebrovaný lem pro větší pohodlí zabrání nepříjemnému shrnování. Bezešvá špička zvýší komfort a ochrání před puchýři. Zesílené chodidlo zajistí delší životnost a spolu s podporou klenby i pohodlnější chůzi. Prodyšná síťovina pro regulaci teploty a rychlejší odvod vlhkosti. Díky kombinaci merina a nylonu jsou ponožky velice lehké, pevné, nežmolkovatí se a mají skvělé termoregulační vlastnosti. Merino je vlna z novozélandských oveček, která neškrábe, skvěle odvádí pot, drží optimální teplotu a nesmrdí. ZQ certifikace zaručuje dodržování nejpřísnějších etických standardů pro udržitelnost, férovost a top kvalitu.
  • žebrovaný lem
  • bezešvá špička
  • zesílené chodidlo
  • s podporou klenby
  • prodyšná síťovina
  • rychlý odvod vlhkosti

Specifikace

Kód produktu 142097
Kód dodavatele 142097
Materiál 70 % vlna (merino), 27 % nylon, 3 % elastan
Hmotnost 77 g
Technologie MERINO VLNA

Použité technologie

MERINO VLNA

Merino je jedním z nejstarších a nejtěžších plemen ovcí. Jsou velmi odlišné od běžných ovcí, které žvýkají trávu hlavně v nížinách, kdežto Merino ovce žijí v extrémních svazích jižních Alp Nového ...

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: XL
Dobre sportovni merino ponozky, vynikajici za tuto vyprodejovou cenu.
Michal
29.11.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.