MONS ROYALE

MONS ROYALE REDWOOD ENDURO VLS

Pánský dres na kolo

(167802)

Kód: 167802

nehodnoceno 0x

Popis

MONS ROYALE REDWOOD ENDURO VLS

Super technický cyklistický dres Mons Royale REDWOOD ENDURO VLS s dlouhým rukávem, který nezklame za jakéhokoliv počasí. Ať již vyrazíte na jednodenní vyjížďku či několikadenní výpravu, nejpokročilejší, ultralehounký Merino Air-con úplet vás udrží v teple, i když bude zrovna trochu vlhký. Mimo to rychle schne a je odolnější. Volnější "standard Mons fit" pro svobodnější pohyb, panely na boku a podpaží z merino síťoviny pro lepší ventilaci, prodloužená zadní část (drop-tail), zadní kapsa na zip pro vaše cennosti, skrytý všitý utěráček na otření slunečních brýlí. Merino Air-Con fabric (vlákna jsou pevnější, při zachování stejných funkčních vlastností a lehkosti). Merino je vlna z novozélandských oveček, která neškrábe, skvěle odvádí pot, drží optimální teplotu a nepáchne.

  • rychleschnoucí materiál
  • odolný materiál
  • ultralehounký Merino Air-con úplet
  • volnější "standard Mons fit"
  • skrytý všitý utěráček (na brýle)
  • prodloužená zadní část (drop-tail)
  • panely na boku a podpaží z merino síťoviny

Specifikace

Kód produktu 167802
Kód dodavatele 100143-1146-273
Materiál 83 % vlna (merino), 13 % nylon, 4 % elastan
Gramáž 140 g/m² Merino Air-Con
Barva Modrá, Tmavě modrá

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
Mărime M la 187cm 80kg. Vine bine, poate un pic prea slim fit, dar nu strâmt. Material de calitate, se simte lână merino. Are un mic buzunar cu fermoare pe spate, deasupra soldurilor.
Anonym
7.3.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

MONS ROYALE REDWOOD ENDURO VLS

Cena: 1 999 Kč