MONS ROYALE

MONS ROYALE BELLA TECH LS W

Dámské technické triko z merino vlny

(122999)

Kód: 122999

nehodnoceno 0x

Popis

MONS ROYALE BELLA TECH LS W

Dámské technické triko z merino vlny Mons Royale BELLA TECH LS W. Mons slim fit hezky objímá postavu, doplněno o raglánové rukávy a ploché švy pro větší pohodlí. Merino Air-Con fabric (vlákna jsou pevnější při zachování stejných funkčních vlastností) je ultra lehký a rychleschnoucí mix vlny a nylonu, který tě udrží pěkně v teploučku, a to i když se při sportování pořádně zapotíš. Prodloužený zadní díl drop tail pro větší krytí a prodyšná záda ze síťoviny pro bleskový odvod vlhkosti od pokožky. Nechybí očka pro palce, aby se ti rukávy nikam nehrnuly. Merino je vlna z novozélandských oveček, která neškrábe, skvěle odvádí pot, drží optimální teplotu, má přirozené antibakteriální vlastnosti a nepáchne.

  • mons slim fit na tělo
  • raglánové rukávy
  • ploché švy
  • ultra lehký a rychleschnoucí
  • očka pro palce

Specifikace

Kód produktu 122999
Kód dodavatele 100029-1165-001
Materiál 83 % vlna (merino), 13 % nylon, 4 % elastan
Technologie MERINO VLNA
Barva Černá

Použité technologie

MERINO VLNA

Merino je jedním z nejstarších a nejtěžších plemen ovcí. Jsou velmi odlišné od běžných ovcí, které žvýkají trávu hlavně v nížinách, kdežto Merino ovce žijí v extrémních svazích jižních Alp Nového ...

Hodnocení

5
0
4
0
3
0
2
1
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Po vyprání se pretocily švy. To se může stát u trika za pár korun, ale ne u takto drahého zboží. Prano v rukach! Škoda, triko je jinak velmi příjemné.
Anonym
8.3.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

MONS ROYALE BELLA TECH LS W

Cena: 2 590 Kč