Merrell

Merrell MOAB SPEED 2

Dámské outdoorové boty

(186838)

Kód: 186838

nehodnoceno 0x

Popis

Merrell MOAB SPEED 2

Dámské outdoorové boty Merrell MOAB SPEED 2 jsou nejnovější inovací v oblasti turistiky od značky Merrell. Vytvořeny díky spojení znalostí a poznatků z nejprodávanějších turistických bot Moab a zkušeností turistů celého světa. Zdokonalená trakce díky podešvi Vibram TC5+, speciálně vyvinuté pro Merrell, se zcela novým designem a trakčními výstupky. Turisté vědí, že pohodlí je základ úspěšného výkonu, proto je v mezipodešvi o 30% více pěny. Prodyšnost se také výrazně zlepšila díky poznatkům z úspěšné běžecké řady Merrell Test Lab společnosti Merrell. S Moab Speed 2 pocítíte bezpečí díky skvěle padnoucí patě a pevné podešvi po celé délce chodidla.
  • Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí
  • 100 % recyklované tkaničky a pásky
  • stélka potažená 100 % recyklovaným Mesh materiálem
  • lehká technologie FlexPlate™
  • mezipodešev z lehké pěny FloatPro® Foam
  • podešev Vibram® TC5+, vyvinutá výhradně pro Merrell

Specifikace

Kód produktu 186838
Kód dodavatele J037858
Svršek Mesh a TPU
Mezipodešev FloatPro™ Foam, FlexPlate™
Podešev guma, Vibram®
Drop 10 mm
Voděodolnost ne
Hmotnost 550 g
Technologie Merrell - VIBRAM®
Barva Béžová, Růžová, Světle zelená

Použité technologie

Merrell - VIBRAM®

 Materiál podešve navržený pro zdolávání různorodého a nerovného terénu. Exklusivní Vibram směs je garancí maximální trakce jak za sucha, tak i za mokra.    MERRELL A HISTORIE VIBRAM® ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Merrell MOAB SPEED 2

Cena: 2 699 Kč