Loap

Loap UXRIE

Dámské outdoorové kalhoty

(164707)

Kód: 164707

nehodnoceno 0x

Popis

Loap UXRIE

Dámské outdoorové kalhoty Loap UXRIE využijete do terénu na zimní túry i do stopy. Funkční vlastnosti, propracovaný vzhled a maximální pohodlí - to je to, co tyto kalhoty charakterizuje. Materiál TECNOSOFT skvěle chrání před větrem a zajišťuje optimální tepelný komfort. Díky jeho odolnosti vůči oděru a nečistotám kalhoty obstojí i v méně přístupném terénu a vydrží s vámi několik sezón. Speciálně nohavice jsou navíc vybaveny spodním oděruvzdorným materiálem. Jednou z užitečných vlastností Tecnosoftu je jeho elasticita, pro ještě větší pohodlí a pohyb bez omezení jsou kalhoty doplněny o pružné díly. Ploché švy minimalizují tření a podráždění pokožky. Klasický střih s částečně elastickým pasem a vnitřním stahováním na tkaničku padne dobře širokému spektru postav. Nohavice mají elastický spodní okraj a zip umožňuje jejich rozepnutí. Nechybí ani dvě kapsy na zip a reflexní prvky, díky nimž budete dobře vidět za snížené viditelnosti nebo při pohybu ve tmě.
  • funkční pružný a odolný materiál
  • klasický střih
  • ploché švy
  • částečně elastický pas a stahování na tkaničku
  • elastický spodní okraj doplněný rozepínáním na zip
  • reflexní prvky
  • 2 vnější kapsy

Specifikace

Kód produktu 164707
Kód dodavatele XLW2307-V21E
Materiál 92 % polyester, 8 % elastan (Tecnosoft)
Materiál 1 94 % polyester, 6 % spandex (Oxford)
Kapsa vnější 2 (vnější na zip)
Reflex (ano/ne) ano
Technologie TECNOSOFT
Barva Černá, Tmavě šedá, Růžová

Použité technologie

TECNOSOFT

TECNOSOFT je lesklý materiál upravený promyšlenou technologií plátnové vazby s přibližně stejným počtem přízí v obou směrech do podoby připomínající hedvábí, jedné z nejluxusnějších látek na světě. ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
2
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: M
Accesoriile colorate fac pantalonii foarte vizibili, sunt moi si placuti pe piele, excelenti pentru ski de tura sau de primavara. eu o sa-i iau si in drumetii, fac pereche buna cu alte piese vestimentare pe care le am deja. Partea de jos e dintr-un material mai abraziv, la frecarea cu bocancii.
dalia
18.2.2024
Velikost: L
Silvie
4.2.2024
Velikost: L
Jana
17.1.2024
Velikost: S
Anonym
6.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Loap UXRIE

Cena: 1 099 Kč