Loap

Loap UXNORA

Dámská sportovní sukně

(164708)

Kód: 164708

nehodnoceno 0x

Popis

Loap UXNORA

Dámská sportovní sukně Loap UXNORA je všestranně využitelnou sukní, která skvěle poslouží jako doplňková hřejivá vrstva při zimní turistice, na běžkách i skialpech. Sukně je ušita z lehkého funkčního materiálu TECNOSOFT, který se vyznačuje nejen pružností, ale zejména spolehlivou izolací od vnějších vlivů, ať už jde o vítr nebo chlad. Kromě toho disponuje v přední i zadní části zateplením z fleecu doplněného zpevňující technologií STORMEX Ultrasonic.
Snadné a rychlé obléknutí zajišťuje reverzní spirálový zip s možnost rozepnutí po celé délce a navíc z obou stran. Klasický střih doplňuje částečně elastický pas se zvýšením v zadní části pro posílení ochrany beder. Spodní okraj sukně je ponechán bez stahování. Viditelnost za šera a tím i bezpečnost pohybu zajišťují reflexní prvky.

  • ideální jako doplňková vrstva
  • funkční větruodolný materiál se zateplením
  • klasický střih s částečně elastickým pasem
  • zvýšený pas v zadní části
  • rozepínání z obou stran po celé délce
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 164708
Kód dodavatele XLW2309-V21V
Materiál 98 % bavlna, 2 % elastan
Materiál 1 100 % polyester, fleece
Technologie TECNOSOFT
Barva Černá, Oranžová

Použité technologie

TECNOSOFT

TECNOSOFT je lesklý materiál upravený promyšlenou technologií plátnové vazby s přibližně stejným počtem přízí v obou směrech do podoby připomínající hedvábí, jedné z nejluxusnějších látek na světě. ...

Hodnocení

5
2
4
2
3
1
2
0
1
0

5 Hodnocení

Velikost: M
28.1.2024
Velikost: S
Alena
24.1.2024
Velikost: L
Anonym
15.12.2023
Velikost: M
Sukně perfektně sedí, lehounká, přes kalhoty dobrá volba.
Eva
14.12.2023
Velikost: XL
Strašne pokrčený tovar, bolo nutné šetrne vyžehliť, napriek tomu že výrobok má škrtnutú žehličku. Nepomohlo ani namočenie a vyvesenie tovaru. Tovar je niekde v predajni nahádzaný ako seno a pritom nie je za malé peniaze!
Daniela
27.11.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Loap UXNORA

Cena: 849 Kč