Loap

Loap URSUN

Pánská bunda

(178008)

Kód: 178008

nehodnoceno 0x

Popis

Loap URSUN

Pánská softshellová bunda Loap URSUN je skvělou volbou pro všechny outdoorové nadšence. Díky svým funkčním vlastnostem a univerzálnosti využití od jara do podzimu se stane vaším oblíbeným společníkem. Základem je funkční materiál Tecnosoft, díky němuž je bunda lehká, prodyšná, dobře odvádí pot od těla a zároveň spolehlivě ochrání před větrem. Podšívka ve velice příjemné úpravě velvet trikot a zateplení v hrudní části zajišťují, že zůstanete v teple i při poklesu teplot. K ochraně před chladem přispívá také pevná kapuce. Bunda je ušita v užším střihu, je tedy více na tělo, díky elastanu však zachovává potřebnou volnost pohybu. Elastický je také spodní okraj a zakončení rukávů. Praktické jsou kvalitní reflexní prvky, které dokáží odrazit světlo až na 200 metrů, reflexní je navíc i reverzní spirálový zip. Pro uložení nezbytností slouží tři vnější kapsy. Bundu je vhodné kombinovat s dalšími vrstvami funkčního oblečení.
  • pružný funkční materiál Tecnosoft
  • ochrana před větrem i chladem
  • zateplená hrudní část
  • přiléhavý střih slim
  • elastický spodní okraj i zakončení rukávů
  • pevná kapuce
  • 3 vnější kapsy na zip
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 178008
Kód dodavatele SFM2404-M39V
Materiál 92 % polyester, 2 % elastan (Tecnosoft)
Kapuce pevná
Kapsa vnější 3x vnější na zip
Technologie TECNOSOFT
Barva Modrá, Černá

Použité technologie

TECNOSOFT

TECNOSOFT je lesklý materiál upravený promyšlenou technologií plátnové vazby s přibližně stejným počtem přízí v obou směrech do podoby připomínající hedvábí, jedné z nejluxusnějších látek na světě. ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: S
Lehoucka bunda, velké kapsy
Anonym
17.4.2024
Velikost: XL
Ladislav
21.3.2024
Velikost: XXL
Jaroslav
19.3.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Loap URSUN

Cena: 1 299 Kč