Loap

Loap LACROSA

Dámský softshellový kabát

(178146)

Kód: 178146

nehodnoceno 0x

Popis

Loap LACROSA

Dámský kabát Loap LACROSA je stylový a zároveň maximálně funkční třísezónní kabát, který vám umožní užít si venkovní aktivity i tehdy, kdy počasí nebude zrovna přát. Odolný softshell spolu s voděodolnou membránou AQUA PRO s vodním sloupcem 5 000 mm je zárukou spolehlivé ochrany před deštěm a větrem. Současně je dostatečně prodyšný (5 000 g/m2/24h), takže i při zvýšené námaze zůstanete v suchu a pohodlí. Kabát je ušit v klasickém střihu s možností stáhnutí v pase, lichotí tak ženským křivkám. Softshell je také známý svou pružností, i přes délku nad kolena tak kabát nijak neomezuje v pohybu. Spodní okraj je volný, bez stahování. Rukávy si uzpůsobíte pomocí stahování na druky, nastavitelná je i pevná kapuce. Hlavní kostěný zip je dvoucestný, bundu je tak možné rozepínat z obou stran. Kabát disponuje dvěma kapsami, rovněž uzavíratelnými na zip.

  • prodyšný materiál
  • nepromokavá membrána
  • kapuce a rukávy na stahování
  • 2 kapsy na zip

Specifikace

Kód produktu 178146
Kód dodavatele SFW2401-V21V
Materiál 100 % polyester (softshell)
Technologie AQUA PRO
Barva Černá

Použité technologie

AQUA PRO

AQUA PRO je prodyšná membrána speciálně vyvinutá pro svrchní oblečení, která umožňuje snadné a rychlé odpařování vlhkosti od těla. Větruvzdorná membrána AQUA PRO tvoří samostatnou nepromokavou ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Velikost odpovídá.
Anonym
16.3.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Loap LACROSA

Cena: 1 999 Kč