Loap

Loap ECLIPSE

Pánské zateplené outdoorové boty

(165293)

Kód: 165293

nehodnoceno 0x

Popis

Loap ECLIPSE

Pánské turistické boty Loap ECLIPSE s vámi udrží krok během horských výšlapů, na výletech a při dalších formách aktivního trávení času v přírodě.

Za deště nebo ve sněhu se na boty můžete spolehnout díky voděodolné membráně. O příjemné teplo se postará fleecová podšívka. Vnější ochranu zajišťuje pevný a odolný svršek tvořený polyuretanem a tkaninou Oxford. Na patě a špičce lze navíc nalézt extra syntetické překrytí, které zamezí možnému zranění při pohybu v technicky náročnějším (například kamenitém) terénu. Na delších výšlapech oceníte schopnost bot tlumit nárazy, která je dána použitím EVA pěny v podešvi. Kvalitní vzorek podrážky poskytuje optimální přilnavost.

  • voděodolná membrána
  • flísová podšívka
  • na patě a špičce je extra syntetické překrytí

Specifikace

Kód produktu 165293
Kód dodavatele TSM2234-T44G
Svršek polyuretan, tkanina Oxford
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Membrána ano
Voděodolnost ano
Technologie EVA
Barva Šedá, Černá, Červená

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 44 EU (10 UK / 10.5 US / 28,5 CM)
Karel
1.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Loap ECLIPSE

Cena: 1 899 Kč