Klimatex

Klimatex POPPY

Dámská zavinovací cyklo sukně

(200246)

Kód: 200246

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex POPPY

Dámská zavinovací cyklistická sukně Klimatex POPPY je velice pohodlná díky odepínatelným vnitřním šortkám s výstelkou Coolmax®. Funkční, pružná a odolná tkanina je příjemná na těle a zároveň zajišťuje dobrou prodyšnost a odvod potu od pokožky. V části pasu je všitá guma pro optimální přizpůsobení postavy a zapínání je na druk a suchý zip. Vnitřní šortky slouží jako cyklo prádlo. Mají anatomický střih na tělo a jsou vyrobené z funkční, prodyšné síťoviny, která pomáhá rychle odvádět pot a ventilovat vlhkost od pokožky. Pro co největší komfort jsou šité plochými švy a v pase mají širokou gumu. Do šortek je všitá Coolmax® výstelka v dámském provedení, která je antibakteriální, zabezpečuje rychlý odvod potu a eliminuje zápach. Tato pěnová výstelka tlumí nárazy a snižuje tření při jízdě na kole. Reflexní prvky zvyšují vaši bezpečnost na silnici.
  • funkční, pružná a odolná tkanina
  • v části pasu je všitá guma
  • zapínání na druk a suchý zip
  • odepínatelné vnitřní šortky z funkční, prodyšné síťoviny
  • šité plochými švy
  • do šortek je všitá antibakteriální Coolmax® výstelka
  • reflexní prvky

Specifikace

Kód produktu 200246
Kód dodavatele 200246
Materiál 82 % polyester, 12 % elastan
Hmotnost 180 g
Technologie PLOCHÉ ŠVY, COOLMAX®

Použité technologie

PLOCHÉ ŠVY

Provedení, kdy leží švy naplocho a nedráždí tak kůži.

COOLMAX®

Jedná se o polyesterové vlákno, které zajišťuje rychlý odvod vlhkosti od pokožky a výraznější přístup okolního vzduchu k pokožce. Vyznačuje se antibakteriální úpravou, výbornou tvarovou stálostí a ...

Hodnocení

5
1
4
1
3
0
2
1
1
0

3 Hodnocení

Velikost: XL
Kvalitní zpracování, kolegyně spokojená.
Petr
16.5.2024
Velikost: L
Dobrý nápad udělat odepínací vložku,ale sukně by měla být delší.Nelze nosit samostatně.Predchozi typ byl mnohem lepší i když bez odepínání.Škoda,že se již nešije.
Zdeňka
1.5.2024
Velikost: L
Jarmila
24.4.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.