Keen

Keen ASTORIA WEST OPEN TOE W

Dámské sandály

(199663)

Kód: 199663

nehodnoceno 0x

Popis

Keen ASTORIA WEST OPEN TOE W

Otevřený model dámského sportovně-outdoorového sandálu Keen ASTORIA WEST OPEN TOE W vypadá na noze elegantně a hodí se i pro pohodlnou chůzi ve městě. Svršek ze syntetické popruhoviny a bungee rychlozavazování obsahují materiál z recyklovaných PET lahví. Kvalitní gumová podešev Aquagrip výrazně snižuje pravděpodobnost uklouznutí na mokrém povrchu díky jemnému lamelování členěnému podle nášlapových zón. K bezpečnějšímu pohybu v terénu přispívá také stabilizační klenek a trojice pásků přes nárt se zapínáním na suchý zip, které umožňují přesné nastavení a dokonalé obepnutí nohy v sandálu. Vznik mikroplísní a zápach uvnitř boty omezuje nejen rychleschnoucí podšívka, ale především ekologicky šetrná technologie ECO ODOR CONTROL.
  • kvalitní gumová podešev Aquagrip
  • ekologicky šetrná technologie ECO ODOR CONTROL
  • stabilizační klenek a trojice pásků přes nárt

Specifikace

Kód produktu 199663
Kód dodavatele 1028550
Svršek PET
Mezipodešev EVA
Podešev guma
Technologie EVA
Barva Světle zelená, Bílá, Oranžová

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 38.5 EU (5.5 UK / 8 US / 25 CM)
Anonym
11.4.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Keen ASTORIA WEST OPEN TOE W

Cena: 2 699 Kč