K2

K2 ALEXIS 90 BOA

Dámské kolečkové brusle

(138741)

Kód: 138741

nehodnoceno 0x

Popis

K2 ALEXIS 90 BOA

K2 Alexis 90 BOA® jsou perfektní fitness brusle pro ženy, které raději než ve fitku sportují venku. Hliníkový rám D.C., 90mm kolečka a ložiska ILQ 7 vám zajistí hladkou jízdu a radost z pohybu na čerstvém vzduchu. Brusle jednoduše zapnete a nastavíte díky systému Boa® takže se můžete soustředit jen na jízdu a pořádně si ji užít.
  • maximální velikost koleček je 90 mm
  • Boa® systém stahování brusle
  • hliníkový rám

Specifikace

Kód produktu 138741
Kód dodavatele 30G0817.1.1
Průměr koleček 90 mm
Tvrdost koleček 83A
Ložiska ILQ7
Rám hliníkový rám
Zapínání BOA® rychloupínací systém, přezka, suchý zip
Materiál boty K2 Softboot®
Brzda ano
Technologie BOA
Barva Oranžová, Černá

Použité technologie

BOA

Patentový stahovací mechanismus. Podobně jako 360 K2 dialed Fit System přináší přesné usazení a navíc i prémiovou kvalitu.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu bruslí. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Z tohoto důvodu je nejlepší řídit se dle rozměru MP (mondo point udávaný v mm), který u bruslí udává ORIENTAČNÍ DÉLKU VNITŘNÍ STÉLKY pro danou velikost. U in-line bruslí K2 platí pravidlo, že by brusle měly sedět přesně na chodidlo. Vnitřní botička se po několika jízdách vytvaruje a přizpůsobí. Pro vyšší komfort můžete také změřit stélku bot, které Vám dobře sedí a vybírat přímo podle délky stélky. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu.

 

Návod na změření chodidla