Joma

Joma REGATE REBOUND

Pánská futsalová obuv

(140291)

Kód: 140291

nehodnoceno 0x

Popis

Joma REGATE REBOUND

Pánská futsalová obuv Joma REGATE REBOUND. Vylepšená verze s maximálním odpružením díky FULL DUAL PULSOR phylonové vložce s dvojitou hustotou v mezipodešvi. Tyto boty sdílejí vlastnosti pohodlí a maximální prodyšnosti s první verzí.
Střih je vyroben ze syntetického materiálu a prodyšného textilu. Syntetický materiál je tepelně utěsněn, aby podpíral nohu a poskytoval botám stabilitu. To je možné díky technologii Joma SPORTTECH. Navíc je postavena s vnitřní síťovinou, aby chodidlo zůstalo na podrážce stabilní. Obsahuje zesílení ve špičce pro přesnější a silnější úder.

  • mezipodešev je vyrobena z phylonu s dvojitou hustotou díky technologii odpružení FULL DUAL PULSOR
  • horní část je pevnější pro zajištění stability a spodní část je vyrobena z REACTIVE BALL, revolučního materiálu, který absorbuje nárazy a rychle obnovuje svůj tvar, aby nabídl reaktivitu
  • podešev je vyrobená z pryže DURABILITY vynikající kvality a otěru DIN-70

Specifikace

Kód produktu 140291
Kód dodavatele 140291
Svršek syntetika
Podešev guma
Technologie Durability, Reactive Ball

Použité technologie

Durability

Technologie zajišťující vyšší odolnost materiálu díky vysoce odolné pryži, která zpomaluje opotřebení způsobené otěrem, čímž prodlužuje životnost.

Reactive Ball

Jedná se o materiál, který se snadno roztahuje, což mu dává obrovskou schopnost absorbovat dopad na stopu a zároveň rychle obnovuje svůj tvar a zvyšuje výkon.

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 44 EU (29,1 CM)
Super
Anonym
2.9.2023
Velikost: 42 EU (27,7 CM)
Jaromír
9.1.2023
Pavel
3.1.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla