Jack Wolfskin

Jack Wolfskin TERRAVENTURE URBAN LOW M

Pánská treková obuv

(168370)

Kód: 168370

nehodnoceno 0x

Popis

Jack Wolfskin TERRAVENTURE URBAN LOW M

Pohodlná pánská obuv Jack Wolfskin TERRAVENTURE URBAN LOW M z prodyšného, vodoodpudivého semiše. Multifunkční bota ideální na outdoorové výlety a podobné aktivity. Na výrobu byly použity recyklované materiály.
  • multifunkční
  • prodyšná
  • vodoodpudivá
  • 100% bez PFC

Specifikace

Kód produktu 168370
Kód dodavatele 4055381-5601
Svršek kůže, recyklovaná textilie
Mezipodešev EVA
Podešev guma, Vibram Ecostep
Voděodolnost Ano (pouze vodoodpudivé)
Hmotnost 521 g
Technologie VIBRAM®
Barva Hnědá, Černá

Použité technologie

VIBRAM®

Materiál podešve navržený pro zdolávání různorodého a nerovného terénu. Exklusivní Vibram® směs je garancí maximální trakce jak za sucha, tak i za mokra. Protože přilnavost a záběr je klíčem k ...

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 44 EU (9.5 UK / 10.5 US / 27,2 CM)
Anonym
27.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Jack Wolfskin TERRAVENTURE URBAN LOW M

Cena: 2 749 Kč