INOV-8

INOV-8 X-TALON ULTRA 260 V2 M

Pánská běžecká obuv

(156035)

Kód: 156035

nehodnoceno 0x

Popis

INOV-8 X-TALON ULTRA 260 V2 M

Pánská běžecká obuv Inov-8 X-TALON ULTRA 260 V2 M je navržena tak, aby unesla i těžkého běžce a vydržela maximální zátěž. Podešev vychází z kultovního agresivního gripu X-TALON 225 s tím rozdílem, že špunty mají větší plochu, aby zvládly větší zatížení.

Výška špuntů je úctyhodných 8 mm, takže vás X-TALON ULTRA 260 bez zaváhání dostane i z největšího bláta nebo hlubokého rozbředlého sněhu. Obvodová část podešve má tvrdší směs pro dokonalý záběr v bahně a na sněhu, vnitřní část naopak měkkou kontaktní pryž s vynikající adhezí na kamenech a skále.

Mezipodešev POWERFLOW má drop 8 mm a je složena ze dvou dílů. Patní část má měkčí směs a nabízí o 10% vyšší úroveň tlumení, přední část má vyšší hustotu, je tedy lehce tvrdší a nabídne přesnější a efektivnější odraz. Ochranný polymerový prstenec DFB kopíruje tvar plantární fascie a při efektivním běžeckém stylu lehce napomáhá k odrazu (pružinový efekt).

Svršek je tvořen extrémně odolným balistickým nylonem s voděodolným zátěrem. Tento materiál zajistí neměnný tvar svršku i v případě totálního promočení. Bezešvost svršku zase nabídne skvělý komfort.
Bezkonkurenční grip, pevnost a robustnost této boty oceníte na těch nejdelších překážkových bězích, v orienťáku nebo v těžkém technickém trailu.

  • bezešvost svršku nabídne skvělý komfort
  • trojitě vyztužená špička ochrání prsty před nakopnutím jakékoliv překážky
  • svršek je enormně pevný a díky tomu je pochopitelně snížena prodyšnost boty
  • měkký opatek je citlivý k patám a achilovkám a v případě výrůstků na patě jej lze jednoduše aktivovat a pomocí nahřátí customizovat na takto deformované chodidla

Specifikace

Kód produktu 156035
Kód dodavatele 156035
Svršek balistický nylon s voděodolným zátěrem
Mezipodešev POWERFLOW
Podešev guma
Povrch terénní
Voděodolnost ano (zátěr)

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla