INOV-8

INOV-8 X-TALON 212 v2 W

Dámská běžecká obuv

(126515)

Kód: 126515

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
3 390 Kč   Ušetříte: 1 491 Kč (43 %)

1 899 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky INOV-8

Popis

INOV-8 X-TALON 212 v2 W

Dámská běžecká obuv Inov-8 X-TALON 212 v2 W získala výsadní postavení v krosu, běhu do vrchu, trailu, orientačním běhu a nově také v překážkových bězích.

Geniální podešev x-talon s měkkou kontaktní směsí nabízí bezkonkurenční grip. Ať už běžíte ve volném terénu, lesní pěšině, blátě, sněhu nebo šplháte po laně při překážkovém závodě, můžete se na ni spolehnout. Směs podešve je hodně podobná směsi podešví, které se používají pro výrobu lezeček. Díky tomu má x-talon výborný grip také na kamenech a ve skalách (vyjma mokrého vápna). 

Relativně úzký svršek má po celém obvodu obsázku, která pevně fixuje chodidla v lůžku boty a můžete se tak spolehnout na maximální výkon i v těžkých traverzech. Pevný svrškový materiál je opatřen DWR zátěrem, který řeší dočasnou voděodolnost. V každém případě materiál je nenasákavý, drží svůj tvar a stále poskytuje výbornou prodyšnost. Na patní části jsou 2 kapsičky pro uchycení originálního kotníkového návleku ALL TERRAIN GAITER, který výrazně zateplí kotník, zabrání pronikání sněhu a dalších nečistot dovnitř boty a zvyšuje tak prožitek a délku vašeho běhu v nepříznivých podmínkách.

  • vhodné na překážkové běhy typu Spartan race, Gladiator race apod.
  • relativně úzký svršek má po celém obvodu obsázku, která pevně fixuje chodidla v lůžku boty a můžete se tak spolehnout na maximální výkon i v těžkých traverzech
  • ploché tkaničky netlačí na nárt a měkčí opatek neotlačuje achilovky, takže celkově bota krásně splývá s chodidly a tvoří tak vyvážený celek

Specifikace

Kód produktu 126515
Kód dodavatele 126515
Svršek syntetika, DWR zátěr
Mezipodešev kombinace tlumicích materiálů
Podešev guma, X-Talon
Drop 6 mm
Výška mezipodešve 13 mm pata/ 7 mm špička
Povrch terénní
Voděodolnost ano (zátěr)

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 38.5 EU (8 US / 24.5 CM)
Anonym
30.12.2023
Velikost: 40 EU (9 US / 25,5 CM)
Oproti botám jiné značky a oproti jiným modelům (i tomuto modelu zakoupenému před pár lety) jsem si tentokrát koupila boty o číslo větší. Model má nejužší kopyto, takže je třeba to brát v potaz. Je to skvělá bota do terénu, ve které mám vždy jistotu a cit pro terén
Zuzana
7.3.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla