INOV-8

INOV-8 ROCLITE 275 W V2

Dámská běžecká obuv

(156041)

Kód: 156041

nehodnoceno 0x

Popis

INOV-8 ROCLITE 275 W V2

Nově přepracovaná verze jedné z nejvšestrannějších trailových bot - INOV-8 ROCLITE 275 W V2.

Koncept ROCLITE si v posledních letech získal obrovské množství příznivců díky své spolehlivosti a gripu v technickém terénu a schopnosti zvládnout i delší úseky po zpevněných cestách. Nejúspěšnějším modelem z této rodiny se stal ROCLITE G 275, který se nyní dočkal nově přepracované a vylepšené verze.

Základ boty zůstává stále stejný. Do detailu vyladěná podešev s 6 mm vysokými špunty, které se zahryznou do bahna i kamení a nepustí ani v prudkém seběhu. Kontaktní plocha špuntů je přitom dostatečně velká, aby se vzorek nekroutil při běhu po tvrdém podkladu a aby držel i na asfaltu, nebo kamenech. Díky přítomnosti grafenu můžete očekávat nekompromisní poměr mezi přilnavostí a životností.

Tlumící vrstva si zachovává osvědčenou geometrii s 8 mm dropem a 16 mm materiálu pod patou. Ke změně ale došlo u pěny, kde nově naleznete POWERFLOW MAX. Vysoce energetickou pěnu s vynikajícím komfortem a dynamikou. Pouhá změna materiálu posouvá komfort a rychlost u ROCLITE 275 na zcela novou úroveň.

Zásadní změny naleznete na svršku. Ten má stále střední šířku (3), ale střih, materiály i výztuhy jsou kompletně přepracované. Nový ROCLITE je kolem nártu dostatečně upnutý a pevný, aby vás podržel i v technicky náročném terénu a pro příčnou klenbu a prsty přitom dává mnohem víc prostoru, než kdy dřív. O maximální ovladatelnost a stabilitu se stará externí stabilizace paty a kotníku. Prsty chrání dvojitá gumová obsázka a celkovou odolnost svršku doplňuje nový pevný mesh.

Základní prvky boty tak zůstávají velmi podobné tomu, na co jste mohli být o ROCLITE zvyklí. Změny v tlumení a svršku pak posouvají komfort, dynamiku a odolnost boty na mnohem vyšší úroveň.

  • tlumící dynamická pěna POWERFLOW MAX
  • gripy na podešvi ideální do bahna a kamení

Specifikace

Kód produktu 156041
Kód dodavatele 001098-TLNYNE-M-01
Svršek syntetika
Mezipodešev POWERFLOW MAX
Podešev guma
Drop 8 mm
Výška mezipodešve 16 mm pata / 8 mm špička
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Barva Modrá, Oranžová

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 38.5 EU (8 US / 24.5 CM)
Anonym
2.12.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

INOV-8 ROCLITE 275 W V2

Cena: 2 899 Kč