Head

Head SUPER JOY + JOY 11 GW

Dámské sjezdové lyže

(147528)

Kód: 147528

nehodnoceno 0x

Popis

Head SUPER JOY + JOY 11 GW

Na sjezdových lyžích Head SUPER JOY + JOY 11 GW můžete naplno předvést svoji vymazlenou techniku jízdy. Tyto lyže byly navržené pro jakýkoli terén. Na všech si vedou mistrovsky. Protože jsou úžasně lehké, můžete na nich sjezdit hory křížem krážem celé dny. A jejich design, kombinace pestrých barev se sportovním nádechem, si dobře rozumí s vašimi ambicemi. Tyto lyže jsou navíc velice odolné a jejich součástí je integrovaná ochrana špiček.

  • hodnota vypínací síly vázání - 11 DIN

Specifikace

Kód produktu 147528
Kód dodavatele 315601+100867
Terén upravená i neupravená sjezdovka
Konstrukce Carbon Sandwich CAP Construction
Jádro KARUBA Light Weight Wood Core
Vykrojení 129 - 75 - 108 mm
Rádius (délka) 12,2 m (163 cm)
Vázání Joy 11 GW SLR
Deska pod vázání Joy SLR Pro Base
Doporučená délka 10 - 15 cm pod výšku postavy (20 cm začátečník)
GripWalk ano
Technologie ERA 3.0, LYT TECH CONSTRUCTION V-SHAPE, KARUBA, STRUCTURED UHM C BASE, ALLRIDE ROCKER, GRAPHENE-KOROYD-CARBON SANDWICH CAP CONSTRUCTION
Barva Černá, Žlutá

Použité technologie

ERA 3.0

S lyžemi HEAD s technologií ERA 3.0 se jednodušeji lyžuje a poskytují větší šíři výkonnostního pásma v jakémkoli terénu. A ze skalních závodníků nebo univerzálních volnostylařů dělají lepší lyžaře. ...

LYT TECH CONSTRUCTION V-SHAPE

Technologie LYT Tech Construction V-Shape vám poskytne snadné ovládání a lepší řízení lyže. Tato velmi lehká, silná konstrukce zajistí skvělou přilnavost na sněhu, větší stabilitu a tlumení vibrací.

KARUBA

Díky použití velmi lehkého dřevěného jádra Karuba získáte perfektní rovnováhu mezi hustotou, trvanlivostí a hmotností lyže.

STRUCTURED UHM C BASE

Strukturovaná skluznice UHM C Base se hodí pro všechny podmínky. Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který se používá také u mistrovských závodních lyží.

ALLRIDE ROCKER

Allride Rocker si skvěle poradí jak s prašanem, tak s neproniknutelným sněhem. Lyže používá rychlé stoupání na špičce a běžný camber na celém zbytku lyže. (20 % rocker, 80 % camber)

GRAPHENE-KOROYD-CARBON SANDWICH CAP CONSTRUCTION

Sendvičová konstrukce Graphene-KOROYD-Carbon byla vyvinuta s nejnáročnějším materiálem. I přesto, že je tento materiál velmi lehký, neohrožuje výkon. Jedná se o skvělou konstrukci pro vysoce výkonné ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Délka: 148 CM
Skvělé, snadno ovladatelné. Parádní svezení.
Anonym
20.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Head SUPER JOY + JOY 11 GW

Cena: 12 999 Kč