GymBeam

GymBeam THOR FUEL VITARGO 600 G MANGO-MARAKUJA

Pre-workout směs

(189590)

Kód: 189590

nehodnoceno 0x

549 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky GymBeam

Popis

GymBeam THOR FUEL VITARGO 600 G MANGO-MARAKUJA

GymBeam THOR FUEL VITARGO 600 G MANGO-MARAKUJA patří mezi komplexní preworkout směsi s funkčním složením. Obsahuje látky, které lidé ve světě sportu vyhledávají na podporu efektivního prokrvení svalů a zlepšení výkonu. Jeho složení je navíc obohaceno o patentovaný sacharid Vitargo, který slouží jako zdroj energie. Jeho efektivitu oceníte například během vysoce intenzivních výkonů, kdy beta-alanin může pomoci lépe odolávat náročnému tréninku, provést více opakování v sérii či déle sprintovat na cestě za vaším cílem. Efektivní složení dále doplňuje l-citrulin, který je známý jako prekurzor přítomného l-argininu. Jsou zapojeny do procesu produkce oxidu dusnatého (NO) známého tím, že roztahuje cévy.

  • v jeho složení najdete patentovaný sacharid Vitargo, který pracujícím svalům dodá energii
  • může pomoci k lepšímu prokrvení organismu a svalů
  • obsahuje stimulanty v podobě kofeinu a taurinu
  • může pomoci zvýšit rozklad tuků na energii
  • obsahuje extrakt ze sibiřského ženšenu, který patří mezi adaptogeny
  • může pomoci maximalizovat váš fokus na tréninku
  • přispívá ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie
  • přispívá ke snížení vyčerpání a únavy
  • podporuje nervový systém a psychiku
  • je vhodný i pro vegany

Specifikace

Kód produktu 189590
Kód dodavatele 189590
Složení Vitargo® (amylopektin z kukuřičného škrobu), beta alanin, L-citrulin DL-malát (2:1), L-arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG), taurin, protispékavá látka (oxid křemičitý), aroma, glycerol monostearát, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý), aroma, regulátor kyselosti (kyselina citronová), bezvodý kofein, extrakt ze sibiřského ženšenu (Eleutherococcus senticosus), sladidlo (sukralóza), barvivo (kurkumin), vitamin B3 (niacinamid), extrakt z pomerančovníku hořkého HCl (Citrus aurantium) (80% synefrin).
Dávkování Smíchejte 1 odměrku (20 g) s 300 ml vody a užijte 20 minut před tréninkem.
Upozornění Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Vysoký obsah kofeinu (294 mg na 1 dávku). Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Osoby s onemocněním srdce, štítné žlázy, ledvin a hypertenzí by se měly před použitím poradit se svým lékařem. Skladujte v suchu při teplotách do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Balení obsahuje silica sáček.
Hmotnost 600 g

Hodnocení

0

0 Hodnocení