Geox

Geox U NEBULA F

Pánská obuv

(163339)

Kód: 163339

nehodnoceno 0x

Popis

Geox U NEBULA F

Ikonické, technologické pánské boty Geox U NEBULA F, které jsou ultra prodyšné a extrémně lehké. Model Nebula vyzdvihuje to nejlepší z technologií Geox s moderním designem. Pohodlné a všestranné, jsou to ideální boty pro každodenní nošení ve městě, na cestách nebo ve volném čase.

  • lehký a prodyšný svršek
  • jednoduchý design
  • snadné nazouvání

Specifikace

Kód produktu 163339
Kód dodavatele U04D7F-0007T-C4002
Svršek textilie, syntetika
Podešev guma
Technologie NEBULA ™
Barva Tmavě modrá, Bílá

Použité technologie

NEBULA ™

Obuv Nebula přeměňuje koncept běžné vzdušnosti. Inovované technologie, kterými je vytvořena, zajišťují vynikající vzdušnost celého chodidla, ve všech směrech. Obuv Nebula dýchá ve 3 dimenzích. ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla