Fischer

Fischer RC ONE LITE 72 WS+RS9 SLR

Dámské sjezdové lyže

(102665)

Kód: 102665

nehodnoceno 0x

Popis

Fischer RC ONE LITE 72 WS+RS9 SLR

Lehké a bezproblémové, dámské sportovně-rekreační lyže Fischer RC ONE LITE 72 WS+RS9 SLR jsou vybaveny odlehčenou podložkou SLR 2 WOMEN, která je navržena tak, aby dosahovala co nejnižší možné hmotnosti. Funguje na dobře známém rail systému, dovoluje tedy snadné přenastavení na potřebnou délku skeletu boty. Tento model představuje měkké, lehké a poddajné lyže pro pohodlné lyžování v klidném tempu. Geometrie lyží nabízí univerzální využití na upravovaných sjezdovkách s mírnějším sklonem. Díky ON-PISTE ROCKERu, o malinko delšímu přizvednutí špičky, je nasazení oblouku neuvěřitelně jednoduché v každé situaci. Jedná se o ideální lyže pro začínající až středně pokročilé lyžařky, co jezdí většinou na jednodušších sjezdovkách.

  • odlehčené kompozitní jádro
  • lehká laminátová výztuž
  • nízká hmotnost a výborná kontrola i pro začátečníky
  • hodnota vypínací síly vázání - 2,5-9 DIN

Specifikace

Kód produktu 102665
Kód dodavatele 102665
Terén upravená sjezdovka
Schopnosti lyžaře začátečník až pokročilý
Rychlost nízká
Konstrukce Lehké kompozitní jádro Air Power; On-Piste Rocker; podložka SLR PRO + systémové vázání RS9 GW SLR (kompatibilní s GripWalk)
Jádro kompozitní
Vykrojení 117-72-99 mm
Rádius (délka) 14,5 m (155 cm)
Vázání RS9 GW
Deska pod vázání SLR PRO
Doporučená délka 15 - 20 cm pod výšku postavy
Technologie AIR POWER, ON-PISTE ROCKER

Použité technologie

AIR POWER

Jádro s menší hustotou. Redukovaná váha lyží umožňuje snadné ovládání a lyžování, při kterém není nutné vynaložit více síly.

ON-PISTE ROCKER

S novým On-Piste Rockerem přináší Fischer maximální harmonii při nasazení oblouku i vysoce výkonným sportovcům, tato technologie zabraňuje nadbytečnému zařezávání lyží. Nová geometrie špičky, ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení