Devold

Devold DUO ACTIVE WOMAN ZIP NECK

Dámský rolák

(124832)

Kód: 124832

nehodnoceno 0x

Popis

Devold DUO ACTIVE WOMAN ZIP NECK

Dámský rolák Devold DUO ACTIVE WOMAN ZIP NECK. Má dvouvrstvý materiál, kde vnitřní vrstva z vlákna ThermoLite rychle odvádí vlhkost od těla do vnější vrstvy a pro osoby s citlivější pokožkou na merino je Thermolite příjemnější na dotek. Vnější vrstvu tvoří z 80 % čistá merino vlna a z 20% polyamid. Toto vlákno vám poskytne vysokou tepelnou izolaci a zaručí, že zůstanete v teple, i když trochu zmoknete nebo se extrémně zapotíte. Ideální kombinace vláken kdy vnitřní vrstva odvede vlhkost od těla do vrstvy vnější kde se z jejího povrchu odpaří. Skvělé na turistiku, snowboarding, skialpinismus, klasické sjezdové lyžování, běžky a podzimní či jarní běh i cyklistiku jako jediná vrstva.

  • anatomický střih
  • raglánové rukávy a ploché švy
  • zdvojená manžeta na rukávech
  • prodloužená záda
  • rolák na zip usnadňuje odvětrání

Specifikace

Kód produktu 124832
Kód dodavatele 124832
Materiál 80 % vlna (Merino), 20 % polyamid
Gramáž 205 g/m²
Technologie MERINO VLNA

Použité technologie

MERINO VLNA

Merino je jedním z nejstarších a nejtěžších plemen ovcí. Jsou velmi odlišné od běžných ovcí, které žvýkají trávu hlavně v nížinách, kdežto Merino ovce žijí v extrémních svazích jižních Alp Nového ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: S
Velmi příjemný na těle, okamžitě hřeje, krásná barva.
Anonym
12.7.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.