Craft

Craft ADV NORDIC SPEED 2

Pánská běžecká obuv

(139689)

Kód: 139689

nehodnoceno 0x

Popis

Craft ADV NORDIC SPEED 2

Vývojáři z Craft navrhli běžeckou univerzálku Craft ADV NORDIC SPEED 2, která si hravě poradí s běháním v terénu a zároveň je plně využitelná na silnici a tvrdém povrchu obecně.

Tlumící vrstva je dostatečně komfortní, aby zvládla i delší úseky po asfaltu. Mohutnost tlumení ale není tak velká, abyste ztráceli stabilitu při běhu po nezpevněných cestách a lesních pěšinách.

Svršek má střední šířku a je vyroben z jemné a zároveň pevné tkaniny doplněné o nepostradatelné pogumování, které chrání vaše chodidlo i botu samotnou před kameny, kořeny a dalšími nástrahami trailu.

Klíčovým prvkem, který posouvá komfort, stabilitu a všestrannost NORDIC SPEED na ještě vyšší úroveň, je stabilizace chodidla uvnitř boty pomocí kevlarem vyztužených vláken. Tato vlákna propojují tlumicí vrstvu s tkaničkami. Jakmile si botu obujete a utáhnete, tak se vytvoří dokonalá “síť”, která efektivně drží nohu pevně uvnitř boty. Přitom nikde netlačí, nepřekáží a adaptuje se na libovolný tvar chodidla.

 

  • jemný vzorek podešve je vyroben z gumy s vysokou přilnavostí
  • dobrá stabilizace chodidla
  • univerzální model
  • svršek má střední šířku a je vyroben z jemné a zároveň pevné tkaniny doplněné o nepostradatelné pogumování, které chrání vaše chodidlo i botu samotnou před kameny, kořeny a dalšími nástrahami trailu
  • střih je spíše menší, tudíž doporučujeme zakoupit o číslo větší velikost

Specifikace

Kód produktu 139689
Kód dodavatele 1912177-999000
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev kombinace tlumících materiálů
Podešev guma
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Drop 9,5 mm
Hmotnost 300 g
Barva Černá, Bílá

Hodnocení

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 44 EU (10.5 US / 28.5 CM)
Anonym
24.10.2023
Velikost: 43 EU (9.5 US / 27,5 CM)
Pata hezky tlumí, díky tomu naopak pocitově část chodidla pod prsty více zatížená, jinak je běh velmi příjemný. Designu trochu škodí látková smyčka nad patou pro lepší zouvání, navíc i trochu vadí tím, že dost drhne vzadu i nohavice. Ale jinak spokojenost
Anonym
19.6.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Craft ADV NORDIC SPEED 2

Cena: 2 990 Kč