Compressport

Compressport HYBRID SEAMLESS HURRICANE PANTS

Pánské větruodolné běžecké kalhoty

(117932)

Kód: 117932

nehodnoceno 0x

Popis

Compressport HYBRID SEAMLESS HURRICANE PANTS

Vysoce pohodlné, větruodolné pánské tréninkové kalhoty Compressport HYBRID SEAMLESS HURRICANE PANTS s optimální termoregulací pro multisportovní aktivity i outdoorová dobrodružství.
Pokud obvykle zůstáváte doma, když je venku větrné počasí, tyto kalhoty vás donutí změnit názor. HURRICANE WINDBLOCK membrána zdvojnásobuje v přední části kalhot odolnost proti větru. Termoregulační tkanina z mikrovláken rychle odvádí pot a vlhkost, abyste mohli být stále v suchu a teple i při zvyšující se intenzitě aktivity.
Střih kalhot je mírně širší, pro možnost pohodlného nošení spodní vrstvy. V pase je navržena stahovací šňůrka, respektive gumička v případě konce nohavic. Na každém boku je umístěna kapsa.
Ať už vyrazíte na hory, zimní běžecký závod, nebo plánujete dlouhý večerní běh, tyto vysoce výkonné kalhoty jsou dokonalou kombinací ideální termoregulace, ochrany proti silnému větru a pohodlí.

  • větruodolné kalhoty
  • termoregulační vlastnosti
  • rychlý odvod potu a vlhkosti
  • stahovací pas a nohavice
  • kapsa na každém boku

Specifikace

Kód produktu 117932
Kód dodavatele AU00017B-990
Materiál 60 % polyamid, 36 % polyester, 4 % elastan
Barva Černá

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Zporacování kalhot Hurricane opět nezklamalo. Přední strana kalhot je z membrány proti větru, která opravdu funguje. Kalhoty jsou z příjemného materiálu. Střih je volnější, aby se dala vzít případná spodní vrstva. Stahování v pase a u kotníků na šňůrku je fajn. Nosím je
Zora
10.11.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Compressport HYBRID SEAMLESS HURRICANE PANTS

Cena: 2 680 Kč