Bauer

Bauer SUPREME S170 YTH

Dětské hokejové rukavice

(8542000610)

Kód: 8542000610

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
1 399 Kč   Ušetříte: 150 Kč (10 %)

1 249 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Bauer

Popis

Bauer SUPREME S170 YTH

Dětské rukavice Bauer SUPREME S170 z kolekce pro sezonu 2017/2018 padnou ideálně na ruce mladým hokejovým nadějím, které hledají spolehlivou ochranu před případným seknutím hokejkou. Zásluhou zpracování rukavice dokonale sednou a přináší příjemný pocit při náročné hře. Rukavice poskytují hráči spolehlivou ochranu, a tak můžete jít do každého souboje naplno. V rukavicích se nachází měkká MD pěna, která snižuje bolest případného seknutí hokejkou. Povrch rukavic pokrývá strečový nylon, který je pevný, a proto se na něm objeví škrábnutí opravdu výjimečně. Pro každého hráče je důležité dobré držení hole a hlavně, aby mohl rychle manipulovat s hokejkou. Dvoudílná konstrukce prstů umožňuje hráči snadný pohyb ruky. Konstrukce Ergo v oblasti palce přináší výborný úchop hokejky, ale zároveň omezuje ohýbání prstu. Anatomický tvar rukavice zajistí, že vám dokonale padne na ruce a dodá jistotu v ovládání hole. Dlaň pokrývá měkká kůže Nash, která společně s technologií Sanitized a hydrofobní síťovinou spolehlivě odpařuje pot a zajišťuje rychlé schnutí. Materiály jsou odolné vůči zápachu. Rukavice jsou tak připravené na další zápas během chvíle.
  • povrch rukavic pokrývá strečový nylon, který je velice pevný
  • v rukavicích se nachází měkká MD pěna, která snižuje bolest případného seknutí hokejkou
  • dvoudílná konstrukce prstů umožňuje hráči snadný pohyb ruky
  • anatomický tvar rukavice zajistí, že vám dokonale padne na ruce a dodá jistotu v ovládání hole
  • dlaň pokrývá měkká kůže Nash, která společně s technologií Sanitized a hydrofobní síťovinou spolehlivě odpařuje pot a zajišťuje rychlé schnutí

Specifikace

Kód produktu 8542000610
Kód dodavatele 8542000610
Materiál strech Nylon

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 9
Nataša
6.12.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.