Babolat

Babolat JET TERE CLAY M

Pánská tenisová obuv

(167668)

Kód: 167668

nehodnoceno 0x

Popis

Babolat JET TERE CLAY M

Pánská tenisová obuv Babolat JET TERE CLAY M poskytuje lehký výkon v moderním a elegantním designu. Díky stylové konstrukci a velmi provzdušněné síťovině se budete na kurtu cítit jako byste létali, a to při zachování dobrého kompromisu mezi lehkostí, pohodlím a hbitostí. KPRS-X system je navržen tak, aby chránil vaše paty před nárazy během zápasů a tréninků. Pěnová vložka EVA byla umístěna a dimenzována tak, aby vás účinně chránila při každém útoku na paty. Spojením odborných znalostí a zkušeností společnosti Michelin nabízíme hráčům speciální podrážku pro každý kurt s přizpůsobeným složením pryže.

  • vhodná na antuku
  • velice lehké
  • prodyšný svršek
  • systém KPRS-X nabízí optimální odpružení ve všech fázích hry
  • oblast paty je chráněna pěnou EVA
  • podrážka z prémiové gumy s nízkou hodnotou DIN (opotřebení třením)

Specifikace

Kód produktu 167668
Kód dodavatele 30F23650/4101
Svršek syntetika
Mezipodešev kombinace tlumících materiálů
Podešev Michelin Performance
Povrch antuka
Technologie MICHELIN PERFORMANCE
Barva Modrá, Světle modrá, Bílá

Použité technologie

MICHELIN PERFORMANCE

Podrážka s extra výdrží! Vyvinutá ve spolupráci s Michelin R&D teamem, podrážky Babolat jsou speciálně konstruovány, aby umožnily hráčům co nejvyšší výkon na dlouhé období. Design podrážky a ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 43 EU (9.5 US / 27,5 CM)
Veronika
5.1.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Babolat JET TERE CLAY M

Cena: 2 349 Kč