Babolat

Babolat JET TERE AC M

Pánská tenisová obuv

(153315)

Kód: 153315

nehodnoceno 0x

Popis

Babolat JET TERE AC M

Pánská tenisová obuv Babolat JET TERE AC M je vhodná na všechny povrchy. Svršek je z jednoho kusu vzdušného materiálu s gumovou ochranou špičky, proto jsou velmi lehké, prodyšné a zároveň pevné. Mají speciální polstrování paty KPRS-X systém, který je určený pro specifické potřeby tenistů. Při hře hráči došlapují pod specifickým úhlem a díky EVA podložce z vysoce kvalitní pěny paty a nohy lépe ochrání. Ultra odolná podrážka byla vyvinuta ve spolupráci s Michelinem a je zárukou nejlepšího výkonu s nejdelší výdrží.
  • na všechny druhy tenisových povrchů
  • velice lehké
  • prodyšný svršek
  • systém KPRS-X nabízí optimální odpružení ve všech fázích hry
  • oblast paty je chráněna pěnou EVA
  • podrážka z prémiové gumy s nízkou hodnotou DIN (opotřebení třením)
  • uvedená hmotnost pro vel. UK 8,5

Specifikace

Kód produktu 153315
Kód dodavatele 30S23649/1005
Svršek syntetika
Mezipodešev kombinace tlumících materiálů
Podešev Michelin Performance
Povrch všechny povrchy
Hmotnost 325 g
Technologie MICHELIN PERFORMANCE
Barva Bílá, Modrá, Oranžová

Použité technologie

MICHELIN PERFORMANCE

Podrážka s extra výdrží! Vyvinutá ve spolupráci s Michelin R&D teamem, podrážky Babolat jsou speciálně konstruovány, aby umožnily hráčům co nejvyšší výkon na dlouhé období. Design podrážky a ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla