ASICS

ASICS TRABUCO TERRA 2 W

Dámská běžecká obuv

(180490)

Kód: 180490

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS TRABUCO TERRA 2 W

Dámská trailová bota Asics TRABUCO™ TERRA 2 byla navržena pro terénní běžce začátečníky, kteří hledají spolehlivého partnera s podporou trakce při každém výstupu či sestupu z kopce. Navržena s prodyšným vícesměrným pružným svrchním dílem, který se snadno přizpůsobí přirozenému pohybu nohy. Díky tomu pevně obejme střed nohy a poskytne jí ještě více podpory. FF BLAST™ tlumení pomáhá k utlumení dopadového šoku a k energičtějšímu odrazu. Aktualizovaný vzorek podrážky za pomoci technologií použitých u modelu GEL-SONOMA™ 7 pomáhá podpořit trakci na rozmanitém terénu.
  • prodyšné panely ze síťoviny
  • FF BLAST™ se stará o lehké tlumení dopadu a napomáhá k efektivnějšímu odrazu
  • odolná gumová podrážka zlepšuje trakci na nerovném trailovém povrchu
  • Vegan Friendly: Tento produkt při svém návrhu ani výrobě nepoužívá žádné materiály živočišného původu, a to včetně: přízí, lepidel a dalších adheziv na výrobek aplikovaných. *Produkt není nezávislou třetí stranou certifikován jako veganský.

Specifikace

Kód produktu 180490
Kód dodavatele 1012B427-500
Svršek síťovina
Mezipodešev FF BLAST™
Podešev guma
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Technologie FLYTEFOAM
Barva Růžová, Vínová, Bílá

Použité technologie

FLYTEFOAM

Pěna FlyteFoam byla vyvíjena 3 roky a bylo s ní otestováno více než 300 prototypů. Výsledkem je zhruba o 55 % lehčí a o 76 % více tlumenější pěna než jiné EVA materiály. Vlákna v mezipodešvi si ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

ASICS TRABUCO TERRA 2 W

Cena: 2 899 Kč