ASICS

ASICS GEL-KAYANO 30

Pánská běžecká obuv

(167580)

Kód: 167580

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS GEL-KAYANO 30

Pánská běžecká obuv Asics GEL-KAYANO 30 je navržená tak, aby poskytovala pokročilou stabilitu a měkké tlumící vlastnosti - a to od pětikilometrových běhů až po celé maratony. Nový systém 4D GUIDANCE SYSTEM™ pomáhá zajistit adaptivní stabilitu, díky čemuž zažijete větší oporu a vyváženější krok. Přepracovaná mezipodešev má tlumení FF BLAST™ PLUS ECO, které bylo zvýšené o 4 mm. Tento materiál s přibližně 20% obsahem biobavlny pomáhá vytvářet měkkost podobnou obláčkům. Nová technologie PureGEL™ je strategicky umístěna pod patou pro hladší pocit z běhu. Je o 65 % měkčí než běžná technologie GEL™, takže tvůj vytrvalostní trénink bude mnohem hladší než kdy dřív.

  • pata boty pomáhá udržet stabilitu chodidla a zajišťuje pohodlnější krok
  • PureGEL™ pod patou zajišťuje odpružení a měkčí dopady
  • navrženy tak, aby pomáhaly zlepšit viditelnost
  • nejméně 75 % hlavního materiálu svršku boty je vyrobeno z recyklovaných materiálů, aby se snížilo množství odpadu a emisí uhlíku
  • vegansky produkt: U tohoto výrobku se ve fázích návrhu a výběru materiálů nepoužívají žádné materiály živočišného původu, včetně: přízí, lepidel nebo jiných lepidel použitých ve výrobku. Není certifikován jako veganský nezávislou třetí stranou.

Specifikace

Kód produktu 167580
Kód dodavatele 167580
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev FF BLAST™ PLUS ECO, PureGEL™
Podešev guma, AHAR+
Povrch silniční
Použití objem
Míra tlumení vysoká
Došlap neutrální, pronační
Klenba normální, nízká
Voděodolnost ne
Hmotnost 303 g
Technologie AHAR®+

Použité technologie

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) je speciální vysoce odolná guma umístěná na nejvíce namáhaných místech podrážky. Nový AHAR® + je výrazně měkčí. Dodává pocit pohodlí při prvním kontaktu ...

Hodnocení

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 41.5 EU (7 UK / 26 CM)
Anonym
21.12.2023
Velikost: 43.5 EU (8.5 UK / 27,5 CM)
Anonym
21.9.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla