ASICS

ASICS GEL-CUMULUS 22

Dámská běžecká obuv

(108290)

Kód: 108290

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS GEL-CUMULUS 22

Dámská běžecká bota GEL-CUMULUS™ 22 je skvělou volbou pro běžkyně s neutrálním došlapem, které hledají měkkou a pružnou tréninkovou obuv se skvělým střihem. Tento vylepšený model díky síťovanému svršku z jednoho kusu látky a bezešvé konstrukci s 3D potiskem vylepšuje podporu a pohodlí boty při nošení.

Technologie FLYTEFOAM™ v mezipodešvi je na rozdíl od předchozí verze měkčí, abyste se při každém kroku cítili jako na obláčku. Oblast paty, kde dochází většinou k prvnímu kontaktu chodidla se zemí, byla u této verze taktéž přepracována. Nově pata dopady lépe absorbuje a díky hlubokým pružným drážkám na přední straně a měkčí pěně v mezipodešvi pomáhá k plynulejšímu běhu.

V klíčových kontaktních bodech se navíc nachází odolná gumová podešev AHAR™, díky které to budete s GEL-CUMULUS™ 22 táhnout stovky kilometrů.

  • svršek s 3D potiskem
  • tlumicí technologie FLYTEFOAM™ Propel
  • podešev AHAR™ pro zvýšenou odolnost
  • vylepšené tlumení oproti předchozí verzi

Specifikace

Kód produktu 108290
Kód dodavatele 108290
Svršek síťovina
Mezipodešev FLYTEFOAM™ Propel
Podešev guma, AHAR
Povrch silniční
Použití objem
Míra tlumení vysoká
Došlap neutrální
Klenba neutrální
Voděodolnost ne
Technologie AHAR®+, FLYTEFOAM

Použité technologie

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) je speciální vysoce odolná guma umístěná na nejvíce namáhaných místech podrážky. Nový AHAR® + je výrazně měkčí. Dodává pocit pohodlí při prvním kontaktu ...

FLYTEFOAM

Pěna FlyteFoam byla vyvíjena 3 roky a bylo s ní otestováno více než 300 prototypů. Výsledkem je zhruba o 55 % lehčí a o 76 % více tlumenější pěna než jiné EVA materiály. Vlákna v mezipodešvi si ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla