ASICS

ASICS BLADE FF

Pánská sálová obuv

(167660)

Kód: 167660

nehodnoceno 0x

Popis

ASICS BLADE FF

Pánská sálová bota Asics BLADE™ FF pomáhá při vytváření dobré podpory a flexibility pro hráče squashe a badmintonu, u kterých jsou pohyb do více směrů a rychlé obraty při hře klíčové. Svršek je nově navržen tak, aby nohu lépe objal a poskytl jí lepší podporu. Další novinkou jsou výztuhy v podobě lehkého filmu s minimalistickým charakterem, které jsou lehčí než tradiční výztuhy. Rozdíl pata-prsty, kdy je pata mírně zvednutá, pomáhá k rychlejšímu odrazu. Díky tomu bude pohyb od základní čáry k síti snazší a rychlejší. Bota je dále doplněna o technologii X GUIDANCE™, jež podporuje lepší pokrytí kurtu. Díky tomu je pružnější a pohyb po kurtu snazší.
  • bezešvé pokrytí pro maximální podporu a pružnost
  • vyšší patní límec pro větší stabilitu zabraňuje vyklouznutí nohy z boty
  • TWISTRUSS™ technologie poskytuje noze podporu pro rychlé změny směru, zastavení, sprint i rychlé přechody
  • FLYTEFOAM™ technologie poskytne noze lehké tlumení
  • X GUIDANCE™ technologie pro větší pružnost a hbitost u vícesměrných pohybů
  • vložky jsou barveny pomocí barvení v roztoku, což snižuje spotřebu vody až o 33 % a vyprodukované množství uhlíku až o 45 % ve srovnání s konvenční technologií barvení

Specifikace

Kód produktu 167660
Kód dodavatele 1071A093-001
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev FLYTEFOAM™
Podešev guma
Technologie FLYTEFOAM
Barva Černá, Žlutá

Použité technologie

FLYTEFOAM

Pěna FlyteFoam byla vyvíjena 3 roky a bylo s ní otestováno více než 300 prototypů. Výsledkem je zhruba o 55 % lehčí a o 76 % více tlumenější pěna než jiné EVA materiály. Vlákna v mezipodešvi si ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 43.5 EU (8.5 UK / 27,5 CM)
Ladislav
20.10.2023
Anonym
20.8.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

ASICS BLADE FF

Cena: 2 249 Kč