ALFA

ALFA KVIST ADVANCE 2.0 GTX M

Pánská turistická obuv

(158800)

Kód: 158800

nehodnoceno 0x

Popis

ALFA KVIST ADVANCE 2.0 GTX M

Víceúčelové komfortní turistické kotníkové boty Alfa KVIST ADVANCE 2.0 GTX M. Nejlehčí boty ve své technologické výbavě díky svrchní tkanině z Ripstopu, nově ještě zesílenější pro větší odolnost. Chystáte dlouhé túry nebo přechody v letním období? Lehká nepromokavá kotníková bota se bude hodit. Díky vyššímu provedení jsou boty vhodné do mokrého terénu. Jsou odolnější proti vodě z vnějšku, např. vyšší travnaté porosty. Ripstop v kombinaci s membránou GORE-TEX® činí obuv nepromokavou a prodyšnou a zajišťuje vysoký komfort po celý den. Zpevněná špička, pata a boky zvyšují odolnost, zatímco dvojitý zámek šněrování zjednodušuje individuální nastavení. EVA mezipodešev a měkká podrážka Vibram® GripA/P/S zajišťují bezpečnou přilnavost a torzní stabilitu na mokrých i suchých površích.
  • kvalitní zpracování
  • odolný svršek
  • podešev se přizpůsobí více druhům povrchů a zajistí potřebnou trakci

Specifikace

Kód produktu 158800
Kód dodavatele 673959515
Svršek textilie
Mezipodešev EVA
Podešev Vibram® GripA/P/S
Membrána GORE-TEX®
Voděodolnost ano
Technologie Ripstop
Technologie GORE-TEX®, EVA, Vibram® Grip A/P/S
Barva Šedá, Černá, Bílá

Použité technologie

GORE-TEX®

Materiály GORE-TEX® vznikají laminováním naší membrány GORE-TEX® s vysoce odolnými textiliemi. Jejich 100% nepromokavost je zajištěna speciální technologií podlepení švů.   Jak funguje materiál ...

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Vibram® Grip A/P/S

Ve spolupráci s Vibram® vyvinutá podrážka pro hikingovou obuv. Poskytuje vyšší přilnavost, samočistící schopnost a zvýšenou stabilitu v sestupu.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 43 EU (28,1 CM)
David
12.2.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

ALFA KVIST ADVANCE 2.0 GTX M

Cena: 4 399 Kč