adidas

adidas X SPEEDPORTAL MESSI.3 TF J

Dětské turfy

(131566)

Kód: 131566

nehodnoceno 0x

Popis

adidas X SPEEDPORTAL MESSI.3 TF J

Čas a prostor. Když se pohybujete v jiné herní dimenzi, vůbec na nich nezáleží. Otevřete si dveře k mimoprostorové rychlosti v adidas X Speedportal. Tyto juniorské kopačky adidas X SPEEDPORTAL MESSI.3 TF J mají gumovou podešev s výstupky, která podpoří tvou rychlost na umělém trávníku. Textilní svršek s povrchovou úpravou má zpevňující úpletový límec a vnější stabilizační opatek z TPU. Výrazná grafika odkazuje na Messiho celoživotní lásku k fotbalu.

  • inspirované Messim
  • šněrování na tkaničky
  • svršek je vyrobený z řady recyklovaných materiálů a obsahuje nejméně 50 % recyklované příze, tento produkt je součástí boje s plastovým odpadem
  • textilní svršek s povrchovou úpravou

Specifikace

Kód produktu 131566
Kód dodavatele GW8396
Svršek textilní
Podešev TF - trakce uzpůsobená energickému pohybu na pevném i umělém povrchu
Kolekce adidas MESSI, adidas X
Barva Bílá, Červená, Černá

Kolekce

adidas MESSI

Hraj a vyhraj s fotbalovým oblečením a kopačkami adidas MESSI. Kolekce oblečení a kopaček je navržena ve spolupráci s nejlepším fotbalovým hráčem všech dob – Leem Messim. Kopačky mají speciální konstrukci messiFRAME a podešev messiGAMBETRAX, které umožňují nezlomně výbušnou rychlost a maximální trakci. Předurčeny k vítězství.

adidas X

Nová generace kopaček adidas z kolekce X se vrátila ve velkém stylu. Lehký design ti pomůže vyvinout maximální rychlost a zajistí skvělou akceleraci.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 34 EU (2 UK / 2.5 US / 20,8 CM)
Mihaela
5.7.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

adidas X SPEEDPORTAL MESSI.3 TF J

Cena: 1 399 Kč