adidas

adidas TRAE UNLIMITED 2

Pánská basketbalová obuv

(179070)

Kód: 179070

nehodnoceno 0x

Popis

adidas TRAE UNLIMITED 2

Pánská basketbalová obuv adidas TRAE UNLIMITED 2 je inspirována hrou Trae Younga, ten dokáže svým spoluhráčům nahrát v každé situaci. V zápalu hry je také připravený kdykoli vystřelit na koš. V těchto basketbalových botách se budete moci inspirovat dynamikou jeho hry. Boty mají odpružení Bounce, které je lehké a na palubovce podpoří energii každého kroku. Přilnavá gumová podešev poskytne zpevnění při rychlých změnách směru.

  • šněrování na tkaničky
  • textilní svršek
  • mezipodešev Bounce
  • textilní podšívka

Specifikace

Kód produktu 179070
Kód dodavatele IE7766
Svršek textilie
Mezipodešev BOUNCE™
Podešev guma
Technologie BOUNCE™
Barva Modrá, Bílá

Použité technologie

BOUNCE™

Technologie adidas BOUNCE™ zajišťuje ideální tlumení a pružení boty při zachování potřebné životnosti. Jednotlivé prvky technologie BOUNCE™, které jsou umístěné v mezipodešvi, se dobře doplňují ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

adidas TRAE UNLIMITED 2

Cena: 1 799 Kč