adidas

adidas EQT WIND PANT

Pánské sportovní kalhoty

(1242031044)

Kód: 1242031044

nehodnoceno 0x

Popis

adidas EQT WIND PANT

Tyto sportovní kalhoty adidas EQT WIND PANT se inspirovaly řadou Equipment, která se na začátku 90. let stala symbolem běžecké kultury. Nové moderní pojetí tohoto modelu je vyrobené z odolného tkaného nylonu, takže jsou kalhoty příjemné a lehké.

  • lehká tkanina
  • boční kapsy na zip
  • pas s utahovací šňůrkou
  • středně vysoký pas
  • elastické manžety

Specifikace

Kód produktu 1242031044
Kód dodavatele 1242031044
Materiál 100 % nylon
Kolekce adidas Originals, adidas EQT

Kolekce

adidas Originals

Adidas Originals Nabízí kultovní street fashion v různých stylech inspirovaných dekádami historie značky adidas i jejích hudebních, módních či sportovních ikon. Mezi ně patří například legendární skupina RUN DMC, zpěvačka Nicki Minaj, kontroverzní módní návrhář Jeremy Scott nebo fotbalová hvězda David Beckham. Street, urban a hip-hopová móda čeká na každého, kdo nechce splynout s davem a nebojí se vyjádřit svou originalitu. Do kolekce adidas Originals patří také ikonické produkty obuvi, jako je např. Superstar, Stan Smith, Samba nebo kolekce ZX, která byly původně určena na sport, dnes však reprezentuje streetovou módu.

adidas EQT

Historie linie adidas EQT sahá až do minulého století. Po pádu berlínské zdi byl východ hladový po vymoženostech západního světa. adidas nabídl kolekci EQUIPMENT, která razila heslo: “Everything that is essential. Nothing that is not." Celá kolekce se brzy stala vyhledávaným zbožím a pojmem.
Řada EQT v dnešní době nabízí sportovní městský vzhled a technologie, které zaručují maximální pohodlí. Momentálně jsou vlajkovou lodí kolekce tenisky adidas EQT support, ve velmi moderním a energickém vzhledu, který si snadno oblíbíš.

Hodnocení

0

0 Hodnocení