adidas

adidas ADIZERO FASTCOURT

Pánské sálovky

(179101)

Kód: 179101

nehodnoceno 0x

Popis

adidas ADIZERO FASTCOURT

Pánské sálovky adidas ADIZERO FASTCOURT jsou navržené pro rychlé reakce při volejbalu, házené nebo badmintonu. Nízká mezipodešev umožní lepší kontakt s povrchem. Lehké odpružení Lightstrike dopřeje pohodlí. Přilnavá podešev s oblými kraji vás neomezí v pohybu. Mimořádně lehký strečový svršek s vnitřním systémem zpevnění.

  • produkt je vyroben z udržitelných zdrojů
  • pěna Lightstrike pro měkčí dopad

Specifikace

Kód produktu 179101
Kód dodavatele IF0533
Svršek síťovina
Mezipodešev Lightstrike
Podešev guma
Technologie LIGHTSTRIKE
Barva Černá, Bílá, Oranžová

Použité technologie

LIGHTSTRIKE

Pěna Lightstrike vyniká svou lehkostí a explozivním odpružením. Dodá výbušnost do odrazu, ale zároveň skvěle tlumí každý dopad.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla

 

 

Vámi naposledy prohlížené produkty

adidas ADIZERO FASTCOURT

Cena: 2 199 Kč